Pasākumi mūsu uzņēmumā

2017.gada 14.-16.jūlijā AS “Nordeka” darbinieku komanda piedalījās nozares uzņēmumu sporta svētkos, kas šogad norisinājās Priekuļu novadā pie Cēsīm. Sīvas, bet draudzīgas konkurences rezultātā uzņēmums 18 komandu kopvērtējumā ieguva 8.vietu labāko rezultātu sasniedzot komandas noformējuma (2.vieta), nometnes noformējuma (5.vieta) un dvieļbola (5.vieta) disciplīnās. Izsakām pateicību spartakiādes organizatoriem – Latvijas pasažieru pārvadātāju asociācijai, AS “CATA” un SIA “M.E.LAT-LUX” kā arī sveicam pirmās vietas ieguvējus – Jēkabpils autobusu parka komandu!

2015.gada 10.oktobrī uzņēmuma darbinieki kopā ar bērniem un mazbērniem apmeklēja Tērvetes dabas parku, lai baudītu rudeni, aplūkotu apkārti no skatu torņa un satiktu Rūķīšu un Pasaku meža tēlus, kā arī vērotu koncertuzvedumu “Ejam kopā pasakā”.

2015.gada 19.martā mūsu uzņēmumā norisinājās ekskursija darbinieku bērniem. Mazie bija ziņkārības pilni. Viņi uzzināja svarīgu informāciju par to, kāpēc mūsu autobusi vienmēr ir tīri un sakopti, kas tiek darīts, lai spēkrati vienmēr būtu labā tehniskā kārtībā, kāds ir autobusu vadītāju ikdienas darbs un kādas ir sajūtas, sēžot pie autobusa stūres.